• ساعات حضور و ساعات کلاسهای اینجانب در هر ترم و همچنین در فصل تابستان، پشت درب اتاق شخصی اینجانب و همچنین بر روی این سایت اعلام و بروزرسانی خواهد شد.
• هیچگاه تمرینات و پروژههای خود را ایمیل ننمایید و تمرینات و پروژههای خود را به صندوق پستی اینجانب ارسال نمایید.
• همواره در هنگام ارسال ایمیل، تمرین و پروژه، مشخصات دانشجویی خود را از جمله واحد محل تحصیل، نام و نام خانوادگی، گرایش، درس مربوطه و موضوع ایمیل، تمرین و پروژه را ذکر نمایید.
• متن ایمیل ارسالی، حتی الامکان فارسی، کوتاه و جامع باشد و از ارسال ایمیلهای فینگلیش و طولانی حتی الامکان پرهیز نمایید.
مجله ISI به مجلهای میگویند که در سایت تامسون رویترز نمایه شده باشد. در خود سایت تامسون مجلات به دو دسته تقسیم میشوند. مجلات اپن اکسس که نویسنده برای چاپ مقالهی خود باید به مجله هزینهای را بپردازد و مجلات اشتراکی که نیازی به پرداخت هزینه بابت چاپ مقاله در آنها نمیباشد.
مجله ISC همان پایگاه استنادی علوم جدید و تکنولوژی است و مجلاتی که در این سایت نمایه شده باشند، دارای رتبهی ISC هستند. این مجلات نیز به دو دستهی رایگان و با هزینه تقسیم میشوند.
مجله International چیست
در ایران به مجلات خارجی به زبان انگلیسی که نه ISI هستند و نه ISC، مجلهی International میگویند. این مجلات در سایتهایی از قبیل گوگل اسکالر، اپن گیت و غیره نمایه شدهاند و اغلب پولی هستند.
نکته : هر مجلهای، کدی هشت رقمی مخصوص به خود به نام ISSN دارد. جستجوی درجهی علمی مقاله با استفاده از کد ISSN بسیار راحتتر از جستجو توسط نام مجله است.
تشخیص ISI بودن یا ISC بودن یک مجله
اگر بخواهید بدانید که مجلهای ISI است روی اینجا کلیک کنید، سپس در قسمت Search Tearms کد ISSN را وارد کنید، از لیست باکس Search Type گزینهی ISSN را انتخاب کنید و بعد روی دکمهی Search کلیک کنید، اگر اطلاعات مجله در سایت پیدا شد، یعنی مجله ISI است و اگر عبارت NO Matches Found For The Query نشان داده شد، یعنی مجله ISI نیست. دقت کنید که کد ISSN را به درستی وارد کنید و چهار رقم سمت راست از چهار رقم سمت چپ با علامت “-” از یکدیگر جدا شده باشند.
بررسی اعتبار یک مجله
برای بررسی اعتبار یک مجله میتوانید از اینجا استفاده نمایید، به قسمت Journal Search بروید و از لیست باکس مربوطه گزینهی Journal ISSN را انتخاب نمایید و سپس در تکس باکس مربوطه ISSN مجله را وارد نموده و دکمهی Search را بزنید. اعتبار مجله در سالهای مختلف قابل مشاهده است. همچنین اعتبار یک مجله علمی را میتوان از طریق این لینک نیز بررسی نمود.
بررسی اعتبار یک کنفرانس
برای بررسی اعتبار یک کنفرانس ملی یا بین المللی داخلی نمایه شده در ISC میتوانید اینجا را کلیک نمایید.
سایتهای دریافت مقالات ISI به صورت رایگان
یکی از سایتهایی که میتواند برای دریافت مقالات ISI به صورت رایگان مورد استفاده قرار بگیرد سایت فارسی پیپرهاب میباشد. برای دسترسی به این سایت میتوانید از طریق این لینک اقدام نمایید.
عامل تاثیر (Impact Factor) چیست
عامل تاثیر عبارتست از میانگین تعداد دفعاتی که مقالات یک مجله طی دو سال گذشته ارجاع یا رفرنس گردیده است. این فاکتور برای مجلات ثبت شده در پایگاه مجلات تامسون رویترز به صورت سالانه محاسبه و در پایان هر سال جهت مجلاتی که در فهرست نویسی ISI نمایه شدهاند اعلام میگردد.
شناسه دیجیتالی شی (DOI) چیست
شناسه دیجیتالی شی، استانداری است برای شناسایی و دسترسی به اسناد در محیط دیجیتال که توسط بنیاد بین المللی DOI سازماندهی میشود.
APC چیست
گاهی اوقات در بخش راهنمایی ارسال مقاله به یک ژورنال و یا در پاسخ اولیه سردبیر به مقاله ارسال شده از جانب شما، به لزوم دریافت APC پیش از آغاز فرآیند داوری اشاره میشود. APC که مخفف Article Processing Charge است در واقع همان چیزی است که عموما با عنوان Publication Fee نیز از آن یاد میشود که هزینه چاپ مقاله در نشریات Open Access است. البته بسیاری از نشریات رایگان نیز امکان Open Access نمودن مقاله شما را در صورت پرداخت هزینه فراهم کردهاند.
سایتهای رتبهبندی و یافتن مجلات معتبر ISI
یکی از سایتهایی که میتواند مرجع کاملی برای دسترسی به مجلات معتبر ISI و رتبهبندی آنها مورد استفاده قرار بگیرید سایت Scimagojr میباشد این سایت از اینجا قابل دسترس میباشد.
دسترسی به کنفرانسهای ملی و بین المللی ایران
برای دسترسی به لیست کفنرانسهای ملی و بین المللی داخلی در حال برگزاری میتوانید از طریق اینجا اقدام نمایید.
پیدا کردن یک ژورنال مناسب برای انتشار مقاله
برای پیدا کردن یک ژورنال مناسب با توجه به عنوان، چکیده، کلمات کلیدی و حوزه تحقیق خود می توانید از طریق اینجا اقدام نمایید.
فهرست نشریات مورد تایید وزارت علوم به همراه دستهبندی چهارگانه (اردیبهشت ۱۳۹۸)
برای دسترسی به فهرست نشریات مورد تایید وزارت علوم به همراه دستهبندی چهارگانه میتوانید از طریق اینجا اقدام نمایید.
ترجمهی مقاله همراه با بازخوانی و قالببندی مقاله بر اساس ژورنال انتخابی
بعد از نگارش مقاله خود به زبان فارسی و انتخاب ژورنال مناسب، برای ترجمه مقاله خود به زبان انگلیسی و قالببندی مقاله خود بر اساس ژورنال انتخابیاتان میتوانید از این سایت استفاده نمایید. در این سایت میتوانید با مترجم خود در ارتباط باشید و نظرات خود را در هر مرحله از ترجمه با او در میان بگذارید همچنین فایل ترجمه شده در این سایت تا ۶ ماه گرانتی بوده و در صورتی که بعد از انتشار مقاله، مقاله نیاز به تغییراتی داشته باشد میتوانید برای حل مشکل با مترجم خود در ارتباط باشید. در این سایت امنیت مقاله شما تضمین میگردد.
Cover Letter چیست
نامه به سردبیر یا همان Cover Letter نامهای است که به همراه مقاله برای سردبیر ژورنال ارسال میگردد. این نامه بسیار مهم است. بسیاری از مقالاتی که بدون این نامه به سردبیر ارسال میشوند بدون رسیدن به مرحله داوری رد میگردند. به این عمل Desk Rejection میگویند. یعنی مقالات همانجا روی میز سردبیر رد میشوند. در نوشتن Cover Letter به نکات زیر باید توجه شود :
۱) نوشتن نام صحیح مجلهای که مقاله خود را برای آن ارسال میکنید
۲) نوشتن نام سردبیر (در صورتیکه نام سر دبیر را نمی دانید میتواند از عبارت “سردبیر محترم” استفاده نمایید)
۳) عنوان مقاله اصلی
۴) مشخص کردن نوع مقاله ارسالی (مروری، پژوهشی یا …)
۵) تاریخ ارسال مقاله
۶) توضیح کوتاهی درباره پیشینهی تحقیق
۷) بیان ضرورت انجام تحقیق
۸) توضیح کوتاهی در رابطه با روش انجام کار
۹) یافتههای اصلی پژوهش انجام شده (چطور تحقیق شما میتواند بهبودی در موضوع ارائه شده انجام دهد)
۱۰) اطلاعات مربوط به کمک هزینه تحقیق
۱۱) بیان اطلاعات تماس نویسنده مسئول (نام و نام خانوادگی نویسنده مسئول، آدرس پستی، ایمیل، تلفن، فکس)
۱۲) بیانیهای که نشان دهد مقاله فعلی شما قبلا کار و منتشر نشده و در حال حاضر نیز توسط مجلهی دیگری در دست بررسی نیست.
پیش از ارسال Cover Letter موارد زیر را چک نمایید
۱) فونت Cover Letter انگلیسی شما باید Arial یا Times New Roman و سایز ۱۲ باشد.
۲) بین تمامی لغات فقط یک فاصله وجود داشته باشد.
۳) بین پاراگرافها یک خط فاصله باشد.
برای دانلود نمونه Cover Letter اینجا را کلیک کنید